Urządzenia i Akcesoria
Ofenburger
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 Portionen
Składniki
Buns
-
Milch210 g
-
Hefe (ca. 20 g)½ Würfel
-
Honig2 TL
-
Ruchmehl250 g
-
Haferflocken fein80 g
-
Butter in Stücken20 g
-
Salz1 ½ TL
Patties
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Raclettekäse in Tranchen, halbiert150 g
-
Petersilie glattblättrig (ca. 10 g), Blätter abgezupft½ Bund
-
Rindshackfleisch500 g
-
Haferflocken fein30 g
-
Senf grobkörnig1 EL
-
Paprikapulver edelsüss1 Prise
-
Salz¾ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen2 Prisen
-
Bratspeck, in Tranchen quer halbiert6 Scheiben
-
Salatblätter (z. B. Lollo oder Kopfsalat)6
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
37.8 g
Kalorie
3213 kJ /
767.9 kcal
Tłuszcz
43.6 g
Węglowodany
61.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Beef Wraps Big Mac Style
25 min
Karibische Wraps
50 min
Meatballs in Tomatensauce
1 godz. 10 min
Rüebli-Cupcakes
50 min
Blätterteig-Rüebli
1 godz.
Kürbis-Chai-Latte
30 min
Ruchbrot aus der Cakeform
3 godz. 40 min
Gemüsebouillon für Fondue Chinoise
45 min
Pita Brote
1 godz. 35 min
Spätzli mit Wirz & Schinken
35 min
Ofen-Käseschnitte
35 min
Poulet mit Kräuter-Zitronensauce und Reis
45 min