Urządzenia i Akcesoria
Hotdog vom Grill
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portionen
Składniki
Teig<br>
-
Milch200 g
-
Zucker20 g
-
Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Weissmehl300 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Butter30 g
Coleslaw<br>
-
Petersilie glattblättrig (ca. 20 g), Blätter abgezupft1 Bund
-
Weisskabis Strunk entfernt, in Stücken (4 cm)600 g
-
Rüebli geschält, in Stücken (4 cm)200 g
-
Crème fraîche200 g
-
Apfelessig80 g
-
Olivenöl10 g
-
Zucker½ TL
-
Salz1 ¼ TL
-
Pfeffer4 Prisen
Formen <br>
-
Ei verklopft1
Grillieren<br>
-
Wienerli (je 50 g)8
-
Essiggurken in Scheiben4
-
Röstzwiebeln getrocknet4 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 Portionen
Białko
118.2 g
Kalorie
14723 kJ /
3533 kcal
Tłuszcz
199 g
Węglowodany
294 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Knöpfli
50 min
Knöpfli
50 min
Älpler Magronen
45 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Egli-Knusperli
1 godz.
Hamburger mit Coleslaw
40 min
Chicken Nuggets & Country-Cuts mit Ketchup
1 godz.
Älpler Magronen
45 min
Käse-Spätzli
1 godz. 10 min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 godz.
Weggli
2 godz. 5 min
Süsser Grittibänz
2 godz. 15 min