Urządzenia i Akcesoria
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 Stücke
Składniki
-
Ruchbrot (1 cm)8 Scheiben
-
Käse (Appenzeller, Emmentaler, Gruyère oder Gouda), in Stücken (2.5 cm)100 g
-
rote Peperoni geviertelt, (ca. 120 g)1
-
Salami in Scheiben, geviertelt100 g
-
Schinken, gekocht in Scheiben, geviertelt100 g
-
Champignons, frisch, in Scheiben170 g
-
Vollrahm100 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Oregano, getrocknet½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
13 g
Kalorie
1048 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poulet-Stroganoff
50 min
Lauch-Käsewähe
1 godz. 5 min
Quiche Lorraine-Baguettes
40 min
Pouletbrust Metaxa
1 godz.
Käse - Gipfeli
40 min
Ofen-Käseschnitte
35 min
Chnoblibrot
15 min
Schnelle Pasta al forno
55 min
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35 min
Schinkengipfeli
35 min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 godz. 10 min
Knoblauch-Kartoffel-Tätschli
45 min