Urządzenia i Akcesoria
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portie
Składniki
-
ui gehalveerd50 g
-
peterselie, vers (bladeren en deel van de stengel)3 - 4 takjes
-
olijfolie30 g
-
rode paprika in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)300 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
zout1 tl
-
bruine suiker10 g
-
gedroogde chilivlokken2 snuifjes
-
kalfsescalope/lapje500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
27.9 g
Kalorie
1021.1 kJ /
244.1 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Mediterrane groentepasta
Brak ocen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 min
Nasi Goreng
40 min
Paëlla
50 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 min
Enchiladas met rundvlees
30 min
Chorizo Quiche
2 godz. 30 min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 godz.
Kleverige sesamkip
40 min
Boemkool buffalo hapjes
35 min