Urządzenia i Akcesoria
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portie
Składniki
-
zalmfilet, vers800 g
-
olijfolie1 el
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen3 - 5 snuifje
-
dille, vers10 g
-
prei in de lengte gehalveerd, in plakjes gesneden (5 mm)300 g
-
courgette in plakjes gesneden (4 cm)200 g
-
60 g waterwitte wijn60 g
-
groene erwten (vers of diepvries)150 g
-
mascarpone180 g
-
citroenzeste1 el
-
zwarte peper, gemalen½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portie
Sód
10787 mg
Białko
214 g
Kalorie
11391 kJ /
2722 kcal
Tłuszcz
168 g
Błonnik
18 g
Tłuszcz nasycony
54 g
Węglowodany
101 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Groentepannenkoekjes
20 min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Brak ocen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Brak ocen
Gekruide lamstaart
40 min
Chorizo Quiche
2 godz. 30 min
Pittige Goulash met Donker Bier
Brak ocen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 godz. 40 min
Pikante Kip met Kokosrijst
Brak ocen
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Brak ocen
Mosselen Marinière
Brak ocen