Urządzenia i Akcesoria
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portie
Składniki
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (2 cm)200 g
-
100 g baconblokjechorizo in blokjes van 2 cm (zie tip)100 g
-
witte wijn250 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
zoete paprikapoeder1 el
-
teentjes knoflook heel, fijngemaakt2
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen3 snuifjes
-
20 g olijfolieolie20 g
-
rode paprika in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
gele ui in partjes gesneden170 g
-
water150 g
-
garnalen, rauwe, grote200 g
-
venussschelp, vers, schoongemaakt schoongemaakt200 g
-
korianderblad, vers plus extra voor garnering10 gram
-
korianderbladeren, vers grof gehakt, voor de garnering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1508.1 mg
Białko
32.3 g
Kalorie
1718.2 kJ /
410.7 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Brak ocen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Brak ocen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 min
Nyonya kip-curry bun
Brak ocen
Dadel curry dip
5 min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 min
Gyoza met kip en knoflook
45 min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Brak ocen
Express Aardbeien Dessert
5 min