Urządzenia i Akcesoria
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 19 godz. 15 min
6 porties
Składniki
-
gedroogde kikkererwten300 g
-
warm water1500 g
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentje1
-
ui in partjes100 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
paprika, gerookt, gemalen2 tl
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of vis1
-
verse inktvis (500-700 g), in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
water600 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
vers korianderblad fijngehakt (om te bestrooien)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porties
Sód
4738 mg
Białko
326.7 g
Kalorie
12331.2 kJ /
2947.2 kcal
Tłuszcz
63.5 g
Błonnik
42 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
256.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Brak ocen
Pindakaas Crackers
35 min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Brak ocen
Peren op Sinaasappelsiroop
Brak ocen
Regenboog Veggie Pizza
Brak ocen
Hartige cashew roomkaas
Brak ocen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Brak ocen
Sloppy Gold Rush Burgers
Brak ocen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Brak ocen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 godz. 40 min
Pesto met basilicum
5 min