Urządzenia i Akcesoria
Inktvis "à Lagareiro"
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portie
Składniki
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
6994.2 mg
Białko
37.8 g
Kalorie
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Tłuszcz
36.1 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zalm met rijst en champignons
30 min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Brak ocen
Regenboog Veggie Pizza
Brak ocen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Brak ocen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Brak ocen
Temaki Sushi
Brak ocen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Brak ocen
Druiven en cava trifle
Brak ocen
Sunrise smoothie
10 min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Volkoren pitabrood
Brak ocen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Brak ocen