Urządzenia i Akcesoria
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portie
Składniki
Lamskroon
-
lamsvlees lamskroon, beenderen schoongemaakt1200 g
-
zout om te kruiden
-
peper, gemalen om te kruiden
-
olie2 el
-
boter50 g
-
rozemarijn, vers3 takjes
-
tijm, verse3 takjes
-
teentjes knoflook plat gedrukt2
-
witte wijn60 g
Paddenstoelenrisotto
-
Parmezaanse kaas in stukjes (2 cm)70 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons in blokjes (2 cm)400 g
-
boter20 g
-
olijfolie30 g
-
risottorijst375 g
-
kalfsfond of lamsfond900 g
-
zout1 ½ - 2 tl
-
peper, gemalen1 tl
Afwerking
-
bieslook, vers fijngehakt10 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
2130 mg
Białko
42 g
Kalorie
5221 kJ /
1248 kcal
Tłuszcz
92 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
40 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 min
Omelet Caprese
30 min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Brak ocen
Vanille Yoghurt
Brak ocen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Brak ocen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Brak ocen
Thaise nachos
Brak ocen
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 godz. 5 min
Groentesticks
Brak ocen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 godz.
Taart met peer en brie
1 godz. 10 min
Express Aardbeien Dessert
5 min