Pesto alla trapanese

Pesto alla trapanese

4.7 94 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di mandorle pelate
    50 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di pecorino a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
    50 g
  • di pomodori pelati sgocciolati
    250 g
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 505.3 kcal / 2113.5 kJ
Białko 15.2 g
Tłuszcz 21.7 g
Węglowodany 66.5 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Sód 388.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...