Spaghetti Carbonara

4.4 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken (2-3 cm)
    120 g
  • Pecorino in Stücken (2-3 cm)
    60 g
  • Schalotten
    30 g
  • Pancetta in Würfeln (2 cm)
    150 g
  • natives Olivenöl und etwas mehr zum Kochen
    20 g
  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Spaghetti
    350 g
  • Eier
    3
  • Eigelb
    1
  • Pfeffer
    2 Prisen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 810 kcal / 3391 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 69 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 16 g
Sód 1395 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...