Urządzenia i Akcesoria
Gulasch
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert (siehe Tipp)300 g
-
Öl und etwas mehr zum Anbraten35 g
-
Gulasch vom Rind (ca. 3 cm)500 g
-
Rotwein, trocken500 g
-
Tomatenmark60 g
-
Salz1 ½ TL
-
Gulasch-Gewürzmischung4 TL
-
Wasser und etwas mehr zum Anrühren300 g
-
1 Rindfleischbrühwüfel (für 0,5 l)Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Speisestärke2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
2101 mg
Białko
17 g
Kalorie
1523 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Koch dich um die Welt!
32 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Dein Eis
5 min
Spaghetti Carbonara
35 min
Spaghetti Carbonara
35 min
Reistopf mit Schweinefleisch
1 godz.
Butter Chicken
1 godz.
Gulasch
2 godz.
Rindfleisch mit roter Paprika
40 min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1 godz.
Gulasch alla Toscana
1 godz.
Griechische Kohlrouladen
1 godz. 20 min
Der Milchreis
45 min
Dein Brot
1 godz. 15 min