Urządzenia i Akcesoria
Gulasch
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert (siehe Tipp)300 g
-
Öl und etwas mehr zum Anbraten35 g
-
Gulasch vom Rind (ca. 3 cm)500 g
-
Rotwein, trocken500 g
-
Tomatenmark60 g
-
Salz1 ½ TL
-
Gulasch-Gewürzmischung4 TL
-
Wasser und etwas mehr zum Anrühren300 g
-
Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Speisestärke2 EL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
364 kcal /
1523 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
2101 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Koch dich um die Welt!
32 Przepisy
Niemcy
Niemcy