Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 Knoblauchzehen
- 800 g Schweineschulter, ohne Knochen (5-6 große Stücke)
- 110 g Zwiebeln, in halben Ringen
- 1 Zweig Rosmarin
- 225 g Wasser
- 170 g Apfelessig
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
lub 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 510 g Barbecue-Sauce und etwas mehr zum Servieren
- 6 Burgerbrötchen
- 6 grüne Salatblätter
- 1 rote Zwiebel, in halben Ringen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 847 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 20 min
Pulled Pork Burger
6 Std. 20 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 25 min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1 godz. 20 min
Slow Cooking BBQ-Rippchen
4 Std.
Slow Cooking BBQ-Ribs
3 godz. 30 min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2 godz. 50 min
Pulled-Turkey-Brötchen "Greek Style"
3h 35min
Pulled-Chicken-Tortillas
3 godz.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min