
Urządzenia i Akcesoria
Weißkohlsalat mit Walnuss-Gorgonzola-Topping
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Rote Bete, gekocht halbiert400 g
-
Weißkohl in 3-6 Spalten600 g
-
Walnusshälften50 g
-
Gorgonzola in Stücken, davon 100 g in mundgerechten Stücken150 g
-
körniger Senf1 geh. TL
-
Joghurt, 1,8% Fett150 g
-
Weißweinessig30 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zucker30 g
-
Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen2
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
359 kcal /
1500 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Sód
1169 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 1/2025
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy