Urządzenia i Akcesoria
Beeren-Frozen-Bark
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 5 min
4 Portionen
Składniki
-
Mandeln, blanchiert30 g
-
Brombeeren125 g
-
Honig40 g
-
Joghurt400 g
-
Ahornsirup10 g
-
Vanilleextrakt1 TL
-
Himbeeren125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
49 mg
Białko
6 g
Kalorie
729 kJ /
174 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2025
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Feldsalatpesto
5 min
Herzhafter Gemüseblechkuchen
2 godz. 10 min
Mascarponecreme mit Butter-Karamell-Birnen und Cookie-Crunch
25 min
Risoni-Tomaten-Topf mit Hähnchen
40 min
Apfel-Birnen-Flammkuchen
1 godz. 30 min
Nuss-Frucht-Riegel
5 godz. 25 min
Kartoffelcremesuppe
35 min
Bircher-Heidelbeer-Müsli
20 min
Zitrus-Grünkern-Salat mit orientalischem Hähnchen
1 godz. 20 min
Sommerlicher Köttbullar-Salat
40 min
Thunfisch-Couscous-Salat mit Kichererbsen
30 min
Reibekuchen-Pizza mit Rote-Bete-Creme und Feldsalat
1 godz.