Urządzenia i Akcesoria
Beeren-Frozen-Bark
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 5 min
4 Portionen
Składniki
-
Mandeln, blanchiert30 g
-
Brombeeren125 g
-
Honig40 g
-
Joghurt400 g
-
Ahornsirup10 g
-
Vanilleextrakt1 TL
-
Himbeeren125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
49 mg
Białko
6 g
Kalorie
729 kJ /
174 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2025
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Griechischer Brokkolisalat mit Rucola-Pesto und gerösteter Zitrone
30 min
Rote-Linsen-Protein-Salat
25 min
Reibekuchen mit Apfelmus
25 min
Grüner Tomaten-Avocado-Salat
20 min
Overnight Reissalat mit Gurke und Dill
8 godz. 15 min
Gnocchi-Salat mit Gartengemüse und Petersilienpesto
50 min
Rote-Bete-Couscoussalat mit gebratenen Maultaschen
25 min
BBQ-Bacon-Faltenbrot
1 godz. 50 min
Granola-Cups mit Skyr
1 godz.
Schoko-Himbeer-Trifle
2 godz. 30 min
Reibekuchen-Pizza mit Rote-Bete-Creme und Feldsalat
1 godz.
Marmor-Heidesand
1 godz. 40 min