Urządzenia i Akcesoria
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 pieces
Składniki
-
potatoes oblong, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)6
-
sea salt to dust
-
sauce of choice
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
19.2 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
1029.3 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
55.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick strawberry dessert
5 min
Date and nut balls
20 min
Steamed chocolate cake and poached pears
50 min
Boiled pasta
20 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Garaetteok (Korean rice cake)
25 godz. 45 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Souffle pancakes with berries
40 min
Waffle cones
35 min
Milk chocolate hazelnut spread
15 min
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 min