Urządzenia i Akcesoria
韓式甜辣雞腿和烤蔬菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
去骨雞腿排2 個
-
鹽¾ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
水梨 約半顆,去皮切塊125 克
-
蒜頭10 克
-
薑5 克
-
韓國辣椒醬60 克
-
韓國辣椒粉1 茶匙
-
醬油15 克
-
韓國麻油20 克
-
米醋15 克
-
甜玉米 切塊2 支
-
舞菇 從根部切成6等份100 克
-
紫洋蔥 切舟狀½ 顆
-
新鮮筊白筍 帶殼,切除頂部½300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2827 mg
Białko
41.1 g
Kalorie
2510.9 kJ /
600.1 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
53.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
愛的餐桌
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan