韓式甜辣雞腿和烤蔬菜

韓式甜辣雞腿和烤蔬菜

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 去骨雞腿排
    2 個
  • ¾ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 水梨 約半顆,去皮切塊
    125 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 5 克
  • 韓國辣椒醬
    60 克
  • 韓國辣椒粉
    1 茶匙
  • 醬油
    15 克
  • 韓國麻油
    20 克
  • 米醋
    15 克
  • 甜玉米 切塊
    2 支
  • 舞菇 從根部切成6等份
    100 克
  • 紫洋蔥 切舟狀
    ½ 顆
  • 新鮮筊白筍 帶殼,切除頂部½
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2827 mg
Białko 41.1 g
Kalorie 2510.9 kJ / 600.1 kcal
Tłuszcz 29.6 g
Błonnik 11 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Węglowodany 53.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...