
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 oignons jaunes coupés en deux
- 3 oignons rouges coupés en deux
- 150 g de vinaigre de riz
- 100 g d'eau
- 50 g de miel
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 479 kcal / 2004.1 kJ
- Białko
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Węglowodany
- 111 g
- Błonnik
- 12.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Sód
- 2367 mg