Snickerdoodles (biscuit moelleux à la cannelle)

3.5 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 pièces

Składniki

  • 225 g de beurre mou
  • 200 g de cassonade
  • 130 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
    130 g de cassonade
  • 2 œufs
  • 1 c. à café d'extrait de vanille
  • 375 g de farine de blé
  • ½ c. à café de sel
  • 1 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 100 g de sucre en poudre
  • 3 c. à café de cannelle en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 135.8 mg
Białko 2.8 g
Kalorie 1008.2 kJ / 241 kcal
Tłuszcz 9.9 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 35.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...