Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g grüne Peperoni, in Stücken
- 100 g rote Peperoni, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 hartgekochtes Ei (opcjonalnie)
- 200 g natives Olivenöl extra
- 50 g Weinessig
- 1 TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 8179 kJ / 1955 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 206.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Basler Mehlsuppe
1h 10 min
Bernerplatte
1 Std. 15 Min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30min
Sauce béarnaise
20 min
Rhabarber-Glace
36 Std. 25 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h 20 min
Topinamburpüree
40 min
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 min
Sauce Hollandaise
15 min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10 Min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3u.
Fondue moitié-moitié
20 min