Urządzenia i Akcesoria
Peperoni-Vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Portion
Składniki
-
grüne Peperoni in Stücken100 g
-
rote Peperoni in Stücken100 g
-
Zwiebeln geviertelt100 g
-
hartgekochtes Ei (opcjonalnie)1
-
natives Olivenöl extra200 g
-
Weinessig50 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9.5 g
Kalorie
8179 kJ /
1955 kcal
Tłuszcz
206.8 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Sauce Hollandaise
15 min
Fenchelsalat mit Parmesan
10 min
Fenchelsalat mit Parmesan (TM5)
10 min
Sauce béarnaise
20 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz. 20 min
Ingwer-Chili-Dressing
5 min
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 min
Mohnsamen-Knäckebrot Mediterran
1 godz. 15 min
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 min
Lachs mit Dill-Senfsauce
1 godz. 30 min
Tomatensuppe mit Quark
25 min
Basler Mehlsuppe
1 godz. 10 min