Thon-Dip

Thon-Dip

4.5 30 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 Portionen

Składniki

  • Silberzwiebeln aus dem Glas
    100 g
  • schwarze Oliven, entkernt
    50 g
  • Sardellenfilets in Öl abgetropft (Abtropfgewicht ca. 25 g)
    1 Dose
  • Thunfisch, in Öl abgetropft (Abtropfgewicht ca. 155 g)
    1 Dose
  • Doppelrahmfrischkäse
    200 g
  • Zitronensaft
    ½ TL

Wartości odżywcze na 1 Portionen

Kalorie 118 kcal / 495 kJ
Białko 7.8 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...