Urządzenia i Akcesoria
Thon-Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 Portionen
Składniki
-
Silberzwiebeln aus dem Glas100 g
-
schwarze Oliven, entsteint50 g
-
Sardellenfilets in Öl abgetropft (Abtropfgewicht ca. 25 g)1 Dose
-
Thunfisch, in Öl abgetropft (Abtropfgewicht ca. 155 g)1 Dose
-
Doppelrahmfrischkäse200 g
-
Zitronensaft½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
7.8 g
Kalorie
495 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poulet-Curry-Salat (2 Portionen)
30 min
Guacamole
5 min
Ingwer-Chili-Dressing
5 min
Blaubeer-Glace-Schaum
10 min
Curry-Coleslaw
40 min
Sauce Hollandaise
15 min
Thunfischmousse
10 min
Knusperchips mit Guaçamole
1 godz.
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1 godz.
Focaccia mit Oliven
2 godz. 20 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Thonmousse
5 min