Thunfisch-Spaghetti

Thunfisch-Spaghetti

4.2 87 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken (2 cm)
    100 g
  • Wasser
    1750 g
  • Salz
    2 ½ TL
  • Olivenöl
    20 g
  • Spaghetti
    500 g
  • Zwiebel halbiert
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Thunfisch, in Lake abgetropft (1 Dose)
    195 g
  • Sahne
    100 g
  • Mehl
    20 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 gestr. TL
    ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 33 g
Kalorie 3220 kJ / 770 kcal
Tłuszcz 28 g
Błonnik 7.1 g
Węglowodany 94 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...