
Urządzenia i Akcesoria
Gulasch
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert (siehe Tipp)600 g
-
Öl und etwas mehr zum Anbraten60 g
-
Gulasch vom Rind (ca. 3 cm)1000 g
-
Rotwein, trocken100 g
-
Tomatenmark60 g
-
Salz2 ½ TL
-
Gulasch-Gewürzmischung4 TL
-
Wasser790 g
-
Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Speisestärke30 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
338 kcal /
1413 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
1606 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 5/2023
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy