Urządzenia i Akcesoria
莴笋炒肉丝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 18 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
猪肉丝 均匀地铺入主锅底120 克
-
莴笋 切丝380 克
-
盐5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
512.3 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
536.1 kJ /
128.2 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常小炒
5 Przepisów
Chiny
Chiny