莴笋炒肉丝

3.7 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 18 min
4 人份

Składniki

  • 15 克
  • 猪肉丝 均匀地铺入主锅底
    120 克
  • 莴笋 切丝
    380 克
  • 5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 512.3 mg
Białko 5.9 g
Kalorie 536.1 kJ / 128.2 kcal
Tłuszcz 10.4 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...