海参炖蛋

海参炖蛋

4.7 16 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 海参,干制 泡发后洗净切段(约150克)(见要诀)
    2 条
  • 2 颗
  • 700 克
  • 切片
    5 克
  • ½ 茶匙
  • 酱油
    ½ 茶匙
  • 切末,装饰用
    1 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10.6 g
Kalorie 315 kJ / 75 kcal
Tłuszcz 3.1 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...