Urządzenia i Akcesoria
海参炖蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
海参,干制 泡发后洗净切段(约150克)(见要诀)2 条
-
蛋2 颗
-
水700 克
-
姜 切片5 克
-
盐½ 茶匙
-
酱油½ 茶匙
-
葱 切末,装饰用1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10.6 g
Kalorie
315 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
3.1 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny