雪菜肉丝炒春笋

雪菜肉丝炒春笋

4.4 8 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
3 人份

Składniki

  • 猪里脊肉 切丝
    100 克
  • 淀粉
    1 茶匙
  • 20
  • 新鲜红辣椒 切片
    1 支
  • 雪菜 泡水约2小时后冲洗干净,切末
    250 克
  • 15 克
  • 切丝
    120 克
  • 1 小撮
  • ½ 茶匙
  • 料酒
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9.1 g
Kalorie 863.3 kJ / 206.3 kcal
Tłuszcz 15.7 g
Błonnik 7.7 g
Węglowodany 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...