Urządzenia i Akcesoria
雪菜肉丝炒春笋
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
3 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切丝100 克
-
淀粉1 茶匙
-
油20
-
新鲜红辣椒 切片1 支
-
雪菜 泡水约2小时后冲洗干净,切末250 克
-
油15 克
-
笋 切丝120 克
-
盐1 小撮
-
糖½ 茶匙
-
料酒10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.1 g
Kalorie
863.3 kJ /
206.3 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
7.7 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny