Urządzenia i Akcesoria
笋干老鸭煲
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 14 godz. 20 min
3 人份
Składniki
-
油15 克
-
葱 切段2 根
-
姜2 片
-
鸭 切块,焯水洗净备用450 克
-
料酒15 克
-
水1000 克
-
扁尖 泡水4-5小时后沥干水分100 克
-
笋干 切块,泡水一夜后沥干水分130 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
30.4 g
Kalorie
1929 kJ /
461 kcal
Tłuszcz
34.6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny