笋干老鸭煲

笋干老鸭煲

3.5 4 rating
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 14 godz. 20 min
3 人份

Składniki

  • 15 克
  • 切段
    2 根
  • 2 片
  • 切块,焯水洗净备用
    450 克
  • 料酒
    15 克
  • 1000 克
  • 扁尖 泡水4-5小时后沥干水分
    100 克
  • 笋干 切块,泡水一夜后沥干水分
    130 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 30.4 g
Kalorie 1929 kJ / 461 kcal
Tłuszcz 34.6 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...