Urządzenia i Akcesoria
孢子甘蓝色拉佐培根、蔓越莓
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 人份
Składniki
-
培根丁200 克
-
特级初榨橄榄油80 克
-
蔓越莓干100 克
-
南瓜籽60 克
-
蒜头 依个人口味增减1 - 2 瓣
-
柠檬 只取皮1 个
-
鲜榨柠檬汁25 克
-
红酒醋雪利酒醋20 克
-
蜂蜜40 克
-
法国第戎芥末酱1 汤匙
-
海盐1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
孢子甘蓝 洗净沥干,较大的一切二500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
423 mg
Białko
13 g
Kalorie
1614 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味圣诞节
14 Przepisów
Chiny
Chiny