Urządzenia i Akcesoria
清炒百合莴笋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
油15 克
-
莴笋 去皮,切0.5厘米厚片350 克
-
百合 洗净沥干20 克
-
盐½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
436.4 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
308 kJ /
73.7 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心蔬食
10 Przepisów
Chiny
Chiny