清炒百合莴笋

清炒百合莴笋

4.3 18 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份

Składniki

  • 15 克
  • 莴笋 去皮,切0.5厘米厚片
    350 克
  • 百合 洗净沥干
    20 克
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 436.4 mg
Białko 1.4 g
Kalorie 308 kJ / 73.7 kcal
Tłuszcz 5.1 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...