Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish10 sprigs
-
red bell peppers roasted, peeled and seeded, divided (see Tip)21 oz
-
garlic cloves2
-
tahini1 oz
-
ground smoked paprika1 tbsp
-
chicken breast fillet cut into 8 pieces14 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste salt-free (see Tip)2 tsp
-
white quinoa rinsed and drained7 oz
-
pattypan squash cut into halves9 oz
-
extra virgin olive oil divided4 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
lemon juice2 tbsp
-
baby romaine lettuce head, loose-leaf (approx. 3 oz), leaves separated1
-
almonds roasted and chopped2 tbsp
-
lemon cut into wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
63.8 mg
Białko
36 g
Kalorie
2062.5 kJ /
492.5 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
12.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min