Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 min
Iced Cardamom Tea
10 min
Chocolate Covered Bananas
1 h
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25 min
Pan de Muerto
4 h
Egg Free Pistachio Ice Cream
8 h 20 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Beef Stroganoff
1 h
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5 min
Medicine Ball Tea
20 min