Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rainbow Salad
30 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 Min
Cashew Milk
5 Min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 Std. 20 Min
Pumpkin Chai Latte
20 Min
Sourdough Pretzel Bread
7 Std. 20 Min
Pan de Muerto
4 Std.
Pumpkin Pie Bread
1 Std. 20 Min
Cobb Salad
1 Std.
Keto Cranberry Sauce
20 Min