![Cutter Beet Carpaccio Cutter Beet Carpaccio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e17187c5-8766-4f6c-b265-211f90f6e39b/Derivates/96d8f129-b657-441c-a521-2fc6a32934b3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 ½ oz raw beets, small, peeled (see Tip)
- 8 oz zucchini, cut into pieces (2 in. long)
- 8 oz burrata cheese, drained
- extra virgin olive oil, for drizzling
- sea salt, to serve
- ground black pepper, to serve
- fresh basil leaves, hand torn
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 284 kJ / 67.9 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 40 mg
Alternatywne przepisy
Culinary Demo 1
2ч.
Oven Mushroom and Beef Burger
Brak ocen
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 godz.
Olive Spread
5min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3ч.
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 мин.
Slow Cooked Navy Beans
14h 40min
Sautéing Turkey Strips
Brak ocen
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 min
Slow Cooked Beets
40 мин.
Parmesan Risotto (TM6)
30 min
Basic Quinoa
35 min