Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
Brak ocen
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Date and Nut Balls
20 min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1 godz. 20 min
Refried Beans
4 godz. 10 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Fish Carnitas
20 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min