Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min
Tinga de Pollo
40 min
Garden Green Crêpes
1 godz. 15 min
Cheese Arepas
50 min
Peeler Sweet Potato Casserole
1 godz. 20 min
Pumpkin in Piloncillo Syrup
1 godz. 25 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Horchata
24 godz. 10 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Jamie's Mulled Wine
35 min
Champurrado
20 min
Garlic Shrimp
35 min