Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Orange Butter
- 1 orange
- 4 oz unsalted butter, softened
- 1 tbsp honey
Bacon Stuffing
- 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
- 6 oz yellow onions, quartered
- 3 oz baby carrots, halved
- 3 oz celery, in pieces
- 1 garlic clove
- 4 fresh sage leaves
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 4 oz bacon, sliced (½ in.)
- 4 oz chicken broth
Orange Roast Chicken
- 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
- salt, to season, to taste
- ground white pepper, to season, to taste
- 10 fresh sage leaves
- 16 oz rainbow carrots, peeled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2615 kJ / 625 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 738 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5h
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Cottage Pie
2j 15 menit
Pork Stuffing Balls
1h 5 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Char Siu Pork with Rice
8 godz. 40 min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10 min