
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de parmesan coupé en morceaux
- 30 g de pecorino
- 30 g d'échalotes
- 150 g de lardons
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 œufs (60 g env. chacun)
- 1 jaune d'œuf
- ¾ c. à café de sel et 1 c. à soupe pour l'eau de cuisson
- 2 pincées de poivre moulu
- 1200 g d'eau
- 350 g de pâte sèche, type spaghetti
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 678.4 kcal / 2838.3 kJ
- Białko
- 30.2 g
- Tłuszcz
- 30.5 g
- Węglowodany
- 68.3 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.2 g
- Sód
- 1954.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
50 min
1 godz.
35 min
30 min
50 min
35 min
35 min
40 min
35 min
1 godz.
1 godz.
1 godz. 5 min