Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

4.2 13 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 60 g de parmesan coupé en morceaux
  • 30 g de pecorino
  • 30 g d'échalotes
  • 150 g de lardons
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 3 œufs (60 g env. chacun)
  • 1 jaune d'œuf
  • ¾ c. à café de sel et 1 c. à soupe pour l'eau de cuisson
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1200 g d'eau
  • 350 g de pâte sèche, type spaghetti

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 678.4 kcal / 2838.3 kJ
Białko 30.2 g
Tłuszcz 30.5 g
Węglowodany 68.3 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 11.2 g
Sód 1954.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...