
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti carbonara
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
60 g de parmesan coupé en morceaux
-
30 g de pecorino
-
30 g d'échalotes
-
150 g de lardons
-
1 c. à soupe d'huile d'olive
-
3 œufs (60 g env. chacun)
-
1 jaune d'œuf
-
¾ c. à café de sel et 1 c. à soupe pour l'eau de cuisson
-
2 pincées de poivre moulu
-
1200 g d'eau
-
350 g de pâte sèche, type spaghetti
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
678.4 kcal /
2838.3 kJ
Białko
30.2 g
Tłuszcz
30.5 g
Węglowodany
68.3 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Sód
1954.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Best-of Octobre
13 Przepisów
Francja
Francja