Urządzenia i Akcesoria
Pain perdu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
3 œufs
-
500 g de lait entier
-
100 g de sucre en poudre blond et un peu pour la cuisson
-
8 tranches de pain rassis
-
1 noisette de beurre pour la poêle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1343 kJ /
321 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Donuts lapin
2 godz.
Jus d'abricot
21 min
Chantilly
5 min
Jus d'orange
5 min
Sauce fromagère
30 min
Pâte à crêpe vanillée
1 godz. 40 min
Brownie sirop d'agave et noix
55 min
Cocktail jamaïcain
10 min
Beignets sucrés au potiron
1 godz. 20 min
Fondant au chocolat
40 min
Sauce au fromage
20 min
Gâteau moelleux, façon quatre-quarts
55 min