Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs
- 500 g de lait entier
- 100 g de sucre en poudre blond, et un peu pour la cuisson
- 8 tranches de pain rassis
- 1 noisette de beurre, pour la poêle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1343 kJ / 321 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 11 g
Alternatywne przepisy
Purée mousseline
40min
Mon petit hachis Parmentier
1 Std.
Gros chou chantilly saveur tiramisu
1h 50min
Fondant au chocolat
40min
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Petits moelleux pistache, glaçage chocolat
45min
Cocktail jamaïcain
10 Min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6 Std. 30 Min
Brownies Kinder Bueno
35 Min
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Coulant au chocolat
40min