Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en deux et émincé (1 cm)
- 1 gousse d'ail, légèrement écrasée
- 500 g de sauce barbecue
- 200 g de boisson au cola
- ½ c. à café de sel fumé
- 400 g de fond de bœuf reconstitué (400 g d'eau et 1 cube de bouillon de bœuf)
- 1 brin de romarin frais
- 800 g d'échine de porc, désossée en un seul morceau
- 150 g d'eau
- 6 pains à burger
- 12 feuilles de laitue iceberg
- 120 g de ketchup
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bao burger au porc et aux légumes
3h
Hot dogs
3h 45min
Mayonnaise
5min
Caramel liquide
25 min
Raviolis de crevettes
40 min
Burger au porc braisé
4h 15min
Effiloché de porc sucré-salé
9 Std. 10 Min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25min
Burger de bahn mi à la vapeur avec cornichons de carotte
45 min
Effiloché de porc à la sauce barbecue et coleslaw
6 Std. 30 Min
Poulet teriyaki 🌶️
2u. 5min
Hot dog au bœuf haché et sauce barbecue
3h 45min