Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake sans cuisson aux Oreo®
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
10 parts
Składniki
-
3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
-
30 biscuits Oréo®
-
40 g de beurre doux en morceaux
-
100 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
200 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
-
500 g de mascarpone
-
250 g de fromage à tartiner
-
70 g de sucre glace
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 part
Sód
553.3 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
2464.9 kJ /
589.1 kcal
Tłuszcz
46.9 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
25.3 g
Węglowodany
35.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Black & White
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Tartine de brioche, mascarpone vanillée, fruits rouges et menthe
25 min
Corn dogs au fromage fondant
20 min
Cheesecake speculoos et caramel
2 godz. 45 min
Mac and cheese
35 min
Brownies Kinder Bueno
35 min
Tourte aux pommes façon Harry & Sally
1 godz. 20 min
Pâte de pistaches
20 min
Sauce cheddar
10 min
Crème glacée caramel et cacahuète
3 godz. 20 min
Cheesecake aux speculoos
1 godz.
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 min