Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 feuilles de gélatine alimentaire, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 30 biscuits Oréo® (classique)
- 40 g de beurre doux, en morceaux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 500 g de mascarpone
- 250 g de fromage à tartiner
- 70 g de sucre glace
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2464.9 kJ / 589.1 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 35.4 g
- Tłuszcz
- 46.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 553.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mujadara (riz aux lentilles et aux oignons frits)
55min
Beignets en 3 ingrédients
25min
Sirop apaisant au miel et au safran
1 godz.
Chocolat liégeois
4h 30min
Pannacotta à la pâte à tartiner
2h 20min
Virgin mojito à la fraise
15min
Pannacotta façon cappuccino
4h 30min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Bagel en 3 ingrédients
35min
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Cheesecake aux speculoos
1 godz.