Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 feuilles de gélatine alimentaire, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 30 biscuits Oréo® (classique)
- 40 g de beurre doux, en morceaux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 500 g de mascarpone
- 250 g de fromage à tartiner
- 70 g de sucre glace
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2464.9 kJ / 589.1 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 35.4 g
- Tłuszcz
- 46.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 553.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookies aux noix de Macadamia
45 min
Pancakes de pommes de terre irlandais (boxty)
35min
Pain de Pâques complet aux œufs et truite fumée
1h 45 min
Glace sundae nappage caramel
3u. 35min
Porridge salé aux tomates et au basilic
20 min
Mangue, kiwi et ananas en crumble
45 min
Nouilles aux œufs chinoises
1h
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20 min
Pizza Big Mac
1h 30min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Crème dessert au gianduja
4 Std. 15 Min
Pâtes au poulet tikka masala
45 min