Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 580 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 8 g de sel
- 120 g de pépites de chocolat
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1073 kJ / 254 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Pain sucré
1h 30 min
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Baguette viennoise
2h 30min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Biscuits en bâtonnet au chocolat noir
1u. 45min
Boule au cacao
6u. 20min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min
Viennoises au chocolat
2h 50min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Biscuits granola
2sa 40 dk
Pains au lait et pépites de chocolat
3h 30min