Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 580 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 8 g de sel
- 120 g de pépites de chocolat
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1073 kJ / 254 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Briochettes parisiennes
4h 5min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Baguette viennoise
2h 30min
Tarte au sucre
3h 50min
Ficelle de pain
4h 5min
Sablés dominos
2h
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Brioche tressée
14h 40 min
Pains au lait et pépites de chocolat
3h 30min
Viennoises au chocolat
2 Std. 50 Min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioche Nanterre
4h 15min