Urządzenia i Akcesoria
Potato Salad with Green Goddess Dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water700 g
-
large eggs4
-
potatoes sliced (1 cm), peeled if desired700 g
-
frozen green beansfrozen edamame beans300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh chives cut in pieces20 g
-
fresh dill cut in pieces10 g
-
fresh parsley cut in pieces15 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
mustard10 g
-
sugar1 pinch
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
2893.9 mg
Białko
80.7 g
Kalorie
7302.7 kJ /
1745.4 kcal
Tłuszcz
92.3 g
Błonnik
31.8 g
Tłuszcz nasycony
16.5 g
Węglowodany
157 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Mini Green Shakshukas
Brak ocen
Vegan Apple and Nut Crumble with Raisins
Brak ocen
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50 min
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 godz. 45 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 godz. 25 min
Baharat Spice Mix
Brak ocen
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min