Urządzenia i Akcesoria
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
white bread, slightly stale80 g
-
milk50 g
-
garlic cloves3
-
fresh parsley leaves plus extra for garnishing9 sprigs
-
mixed mince500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
medium egg1
-
olive oil30 g
-
blanched almonds60 g
-
white wine70 g
-
water550 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
floury potatoes cut in pieces (3-4 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
777.8 mg
Białko
32.2 g
Kalorie
2601.1 kJ /
621.7 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
35.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Big Mac Style Wraps
40 min
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
20 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Saddle of Venison with Cranberry Compote, Mushroom Dumplings and Squash
2 godz. 30 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Creamy Pea Soup
40 min
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Potato and Pork Rib Racks
1 godz. 30 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Caprese Omelette
30 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min