
Urządzenia i Akcesoria
Zupa brokułowa z prażonymi migdałami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 porcja
Składniki
-
cebuli40 g
-
ząbek czosnku1
-
oliwy z oliwek10 g
-
gałki muszkatołowej, mielonej¼ łyżeczki
-
curry, mielonego¼ łyżeczki
-
różyczek brokułu150 g
-
koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM½ łyżeczki
-
wody200 g
-
soli¼ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
-
migdałów, w płatkach1 łyżka
-
mleczka kokosowego55 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego5 g
-
imbiru, suszonego, mielonego1 szczypta
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
319.4 kcal /
1336.4 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
18.5 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Sód
880.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pieczone bataty z jajkiem sadzonym na parze
30 min
Spaghetti z cukinii z sosem bolognese (TM6)
40 min
Zupa krem i chipsy z batata (TM5)
35 min
Dorady i ziemniaki gotowane na parze
35 min
Zupa krem i chipsy z batata (TM6)
35 min
Zupa z batatów i dyni z grzankami ziołowymi
50 min
Zupa krem z brokułu z chrzanem i sezamem
45 min
Zupa krem z buraków
45 min
Paluszki serowe z pestkami dyni
1 godz. 30 min
Spaghetti z marchewki z pulpetami z indyka (TM6)
40 min
Kremowa zupa pieczarkowa
25 min
Makaron z cukinii z pesto i suszonymi pomidorami (TM6)
20 min