Urządzenia i Akcesoria
炖羊肉无花果配土豆泥
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
红葱头80 克
-
蒜头20 克
-
橄榄油30 克
-
孜然籽1 汤匙
-
羊肉 可选羊腿肉,切块300 克
-
番茄100 克
-
黑醋20 克
-
水150 克
-
胡萝卜 切小块30 克
-
无花果 一切四60 克
-
新鲜豌豆仁30 克
-
辣椒粉½ 茶匙
-
盐1 ½ 茶匙
-
土豆 去皮切块200 克
-
玉米 切长条80 克
-
肉桂粉½ 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
-
黄油20 克
-
稀奶油30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19.8 g
Kalorie
1398.5 kJ /
334.2 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
风味西班牙
10 Przepisów
Chiny
Chiny