Pan brioche senza glutine

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
12 fette

Składniki

Pre-impasto
  • di latte
    180 g
  • di zucchero
    10 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    25 g
  • di farina di grano saraceno
    20 g
Impasto
  • uova
    3
  • di farina senza glutine + q.b.
    380 g
  • di zucchero
    60 g
  • di sale
    5 g
  • di psillio
    2 cucchiai
  • di burro a pezzi + q.b.
    100 g
Terminare la preparazione
  • uovo battuto
    1

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 251 kcal / 1050 kJ
Białko 3.81 g
Tłuszcz 10.14 g
Węglowodany 32.49 g
Błonnik 3.76 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...