![Pane ai cereali Pane ai cereali](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7c503f321d39dd8f095d26efda4c6ee6/Derivates/3f2745653bbf3f181d221bad56814a02120b8575.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 330 - 350 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di miele
- 10 - 15 g di lievito di birra fresco
- 600 g di farina multicereali
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 12 fette
- Kalorie
- 5407 kJ / 1292 kcal
- Białko
- 36.2 g
- Węglowodany
- 207.1 g
- Tłuszcz
- 41.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 30.3 g
- Sód
- 3972.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane morbido di farro
19h
Panini ai semi al Varoma
2 Std. 30 Min
Pane ai semi di girasole
22h
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Pane semplice
4 Std.
Filone di segale
4 Std.
Pane in cassetta semplice
19h
Pane integrale
3 Std. 15 Min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pancarrè ai 5 cereali
5u.