
Urządzenia i Akcesoria
Pane ai cereali
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
12 fette
Składniki
-
330 - 350 g di acqua
-
1 ½ cucchiaino di miele
-
10 - 15 g di lievito di birra fresco
-
600 g di farina multicereali
-
30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
10 g di sale
Wartości odżywcze na 12 fette
Kalorie
1292 kcal /
5407 kJ
Białko
36.2 g
Tłuszcz
41.3 g
Węglowodany
207.1 g
Błonnik
30.3 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Sód
3972.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby® Rockstars KIM
15 Przepisów
Włochy
Włochy