Fondue Chinoise Saucen 4 in 1

Fondue Chinoise Saucen 4 in 1

4.5 22 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
700 g

Składniki

  • Sonnenblumenöl
    250 g
  • Ei
    1
  • Zitronensaft
    1 TL
    1 TL Essig
  • Senf
    5 g
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Salz
    ½ TL
  • Magerquark
    300 g
Srirachasauce
  • Sweet-Chili-Sauce
    30 g
  • Chilisauce, rot (z.B. Srirachasauce)
    15 g
  • Senf
    1 TL
  • Ketchup
    30 g
  • Knoblauchpulver
    ½ TL
  • Zwiebelpulver
    ½ TL
  • Salz
    ¼ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ¼ TL
Mediterrane Sauce
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    50 g
  • Tomatenpurée
    1 EL
  • Feta in Stücken
    80 g
Tartarsauce
  • Petersilie Blätter abgezupft
    ½ Bund
  • Essiggurken in Stücken
    60 g
  • Kapern, eingelegt und abgetropft
    1 TL
  • Ei hart gekocht, halbiert
    1
  • Senf
    10 g
Meerrettichsauce
  • Zitronensaft
    10 g
  • Meerrettich, im Glas
    60 g
  • Salz
    ¼ TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 430.3 kcal / 1800.5 kJ
Białko 10.6 g
Tłuszcz 40.6 g
Węglowodany 10.4 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...