
Urządzenia i Akcesoria
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
600 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w 4-5 cm ćwiartki (patrz wskazówka)
-
50 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
50 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
400 g truskawek, świeżych
-
mięta, świeża tylko liście, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
278.3 kcal /
1164.3 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
12.9 g
Węglowodany
42.4 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Sód
16 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pieczony łosoś ze spiralizowaną cukinią (TM5)
30 min
Solone zakręcone ziemniaki na patyku (TM5)
10 min
Pikantne zakręcone ziemniaki na patyku (TM5)
10 min
Kwiatowe rogaliki migdałowe
1 godz. 15 min
Spaghetti z cukinii à la carbonara (TM5)
40 min
Mini pizze na spodzie ze spiralizowanych warzyw (TM6)
45 min
Spiralizowane suszone jabłka z czekoladą (TM5)
6 godz. 15 min
Thermomix® Party - Przepis 4
5 min
Gotowanie parówek/frankfurterek
20 min
Zakręcone frytki z sosem czosnkowym (TM6)
45 min
Chałka z waniliową kruszonką
1 godz. 5 min
Sorbet z mrożonych owoców
5 min