Urządzenia i Akcesoria
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
600 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w 4-5 cm ćwiartki (patrz wskazówka)
-
50 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
50 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
400 g truskawek, mrożonych, uprzednio rozmrożonych400 g truskawek, świeżych
-
mięta, świeża tylko liście, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
16 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1164.3 kJ /
278.3 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Koktajl owocowy
5 min
Paloma (moktajl)
5 min
Gniazdka ze spiralizowanej cukinii z pesto i pudrem z boczku (TM6, TM7)
25 min
Ciasto na parze z borówkami z kremem cytrynowym
5 godz.
Pikantne zakręcone ziemniaki na patyku (TM5)
10 min
Solone zakręcone ziemniaki na patyku (TM6, TM7)
10 min
Kwiatowe rogaliki migdałowe
1 godz. 15 min
Herbaciane żeberka z warzywami, ryżem i sosem
7 godz. 40 min
Waniliowe ciasto ze spiralizowanymi jabłkami (TM6, TM7)
1 godz. 20 min
Zakręcone frytki z sosem czosnkowym (TM6, TM7)
45 min
Pieczone polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym i ryżem
1 godz. 20 min
Proteinowy koktajl z owocami jagodowymi
10 min