Urządzenia i Akcesoria
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
600 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w 4-5 cm ćwiartki (patrz wskazówka)
-
50 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
50 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
400 g truskawek, mrożonych, uprzednio rozmrożonych400 g truskawek, świeżych
-
mięta, świeża tylko liście, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
16 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1164.3 kJ /
278.3 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sałatka z marchewki i jabłek z serem feta i orzechami (TM6, TM7)
15 min
Kokosowe półkule z truskawką i bezą
12 godz.
Kwiatowe rogaliki migdałowe
1 godz. 15 min
Chrupiący placek ze spiralizowanymi warzywami i serem halloumi (TM6, TM7)
1 godz. 10 min
Kiszone marchewki (TM5)
72 godz. 40 min
Orzechy laskowe w czekoladzie i wiórkach kokosowych
1 godz. 10 min
Chlebek maślany z kremem chantillly i sosem malinowym
1 godz. 40 min
Gniazdka ze spiralizowanej cukinii z pesto i pudrem z boczku (TM6, TM7)
25 min
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM6, TM7)
15 min
Sałatka z jajkiem i spiralizowanym ogórkiem (TM6)
25 min
Galaretki z owocami
1 godz. 35 min
Szybki deser owocowy
5 min