Urządzenia i Akcesoria
Süsskartoffel Cheesecake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
20 Stück
Składniki
-
Zucker80 g
-
Butter in Stücken80 g
-
Weissmehl150 g
-
Eier4
-
Kakaopulver, ungesüsst20 g
-
Backpulver½ TL
-
Salz nach Geschmack1 - 2 Prisen
-
Wasser600 g
-
Süsskartoffel in Stücken (2-3 cm)300 g
-
frischer Ricotta500 g
-
Frischkäse200 g
-
gezuckerte Kondensmilch160 g
-
Maisstärke (z. B. Maizena)20 g
-
Vanilleextrakt, natürlich1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
105 mg
Białko
6 g
Kalorie
851 kJ /
203 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Rüebli-Cupcakes
50 min
Kürbis-Chai-Latte
30 min
Croquembouche mit Orangenpudding und dunkler Schokolade
10 godz.
Kafi Guetzli
12 godz.
Brokkoli Frittatawürfel
1 godz. 10 min
Victoria-Sponge-Cake
1 godz. 10 min
Kardamom-Rosen-Shortbread
1 godz. 30 min
Karamellcreme (Flan)
3 godz.
Schoggi-Himbeer-Croustillant
16 godz.
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 min
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1 godz. 20 min
Schoggi-Madeleines
30 min