Brodo di verdure per fondue chinoise
TM5 TM6

Brodo di verdure per fondue chinoise

(Brak ocen)

Składniki

  • 80 g di cipolle, tagliata in quarti
  • 2 spicchi di aglio
  • 1 cucchiaio di olio di semi di girasole
  • 600 g di misto di verdure (sedano, carota, cipolla) (ad esempio carote, porri e sedano), a pezzi
  • 1 foglia di alloro secca
  • 1500 g di acqua
  • 60 - 80 g di salsa di soia, a piacere

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
166.6 kJ / 39.8 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
5.1 g
Tłuszcz
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Błonnik
1 g
Sód
557.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy