
Urządzenia i Akcesoria
Brodo di verdure per fondue chinoise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
1000 g
Składniki
-
di cipolle tagliata in quarti80 g
-
spicchi di aglio2
-
di olio di semi di girasole1 cucchiaio
-
di misto di verdure (sedano, carota, cipolla) (ad esempio carote, porri e sedano), a pezzi600 g
-
foglia di alloro secca1
-
di acqua1500 g
-
di salsa di soia a piacere60 - 80 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
39.8 kcal /
166.6 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
1.4 g
Węglowodany
5.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
557.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fonduta Chinoise
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria