Brodo di verdure per fondue chinoise

Brodo di verdure per fondue chinoise

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
1000 g

Składniki

  • di cipolle tagliata in quarti
    80 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di olio di semi di girasole
    1 cucchiaio
  • di misto di verdure (sedano, carota, cipolla) (ad esempio carote, porri e sedano), a pezzi
    600 g
  • foglia di alloro secca
    1
  • di acqua
    1500 g
  • di salsa di soia a piacere
    60 - 80 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 39.8 kcal / 166.6 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 1.4 g
Węglowodany 5.1 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 557.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...