Dip di datteri e curry
TM6 TM5

Dip di datteri e curry

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 150 g di datteri denocciolati
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 300 g di formaggio fresco à la Thermomix®, fatto in casa
    lub 300 g di formaggio fresco
  • 200 g di panna acida
  • 2 cucchiaini di curry in polvere
  • ¼ - ½ cucchiaino di sale
  • 1 - 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
667 kJ / 160 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy