Dip di datteri e curry

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
12 porzioni

Składniki

  • di datteri denocciolati
    150 g
  • spicchio di aglio (opcjonalnie)
    1
  • di formaggio fresco à la Thermomix®, fatto in casa
    300 g
    300 g di formaggio fresco
  • di panna acida
    200 g
  • di curry in polvere
    2 cucchiaini
  • di sale
    ¼ - ½ cucchiaino
  • di pepe di Cayenna macinato
    1 - 3 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 160 kcal / 667 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...