Urządzenia i Akcesoria
Baked Spinach and Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
frozen spinach leaves defrosted20 oz
-
hard cheese to grate (e.g. Gruyère, cheddar, Parmesan)2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
milk17 oz
-
unsalted butter1 oz
-
ground nutmeg to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 tsp
-
large eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
655.2 mg
Białko
17 g
Kalorie
1383.9 kJ /
330.8 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Focaccia with Onions
1 h 30 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 min
Apple Cake
1 h
Creamy Mushroom Soup
25 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min