Alberelli di cioccolato con gelatina ai lamponi
TM6

Alberelli di cioccolato con gelatina ai lamponi

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 30 g di zucchero
  • 15 g di burro
  • 25 g di confettura di lamponi
  • 1 tuorlo
  • 3 g di gelatina in fogli
  • 1000 g di acqua
  • 175 g di cioccolato fondente a pezzi

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
386 kJ / 92 kcal
Białko
1.1 g
Węglowodany
8.5 g
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Błonnik
1.3 g
Sód
6.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy